pi4aa

Vanavond laatste uitzending PI4AA

pi4aaZoals het er nu naar uit ziet zal vanavond de laatste uitzending van de verenigings-zender van de VERON, PI4AA, plaatsvinden. Na meer dan 7 jaar en 100 uitzendingen heeft de huidige groep vrijwilligers die de uitzendingen verzorgen aangegeven te willen stoppen. Helaas blijkt er binnen andere afdeling van de VERON niemand bereid om het stokje over te nemen. En daarmee lijkt een einde te ontstaan na vele jaren van uitzendingen van PI4AA.

Vanavond in de voorlopig laatste uitzending van PI4AA de volgende onderwerpen:

 • De Dordtse Electronica Club
 • Ariss, de organisatie
 • PI4AA QRT

De uizending is te beluisteren op diverse frequenties. Meer informatie is te vinden op de website van PI4AA.

5 antwoorden
 1. Adriaan Brillie
  Adriaan Brillie zegt:

  Het vreemde is dat de station manager laat beslist heeft weg te gaan, en dat de crew het zelf niet kan oppakken om tijdelijk zonder station manager door te gaan. Je leest het alsof het hele clubje er mee stopt. Of draaide het station op een man? Er zal vast wel iets meer spelen in de club, waar niets van weten.

  Persoonlijk vond ik hun aanpak wel erg goed overkomen. En aangenaam om na te luisteren, als podcast, dat wel weer. Dus ja, ik zal het missen. Hoewel ik eens per 14 dagen het ook weer te weinig vond. Maar dat komt waarschijnlijk door het productie werk dat toch wel tijd in beslag neemt. Maar dat is dan weer in de kwaliteit terug te horen.

 2. Jurgen
  Jurgen zegt:

  “Er zal wel iets meer spelen in de club, waar niets van weten.”
  Eeuh nee. Ad wil gas terug nemen qua de VERON activiteiten. Hij heeft dit al zeer lang geleden al kenbaar gemaakt. Ad is tevens voorziter al jaren en jaren van de afd a13 Eindhoven. Daar stopt hij binnenkort ook mee. Dit is niet iets wat zomaar uit de lucht komt vallen en er “speelt” niets meer. De first operator is de spill van PI4AA. Die doet het meeste werk.

  73, Jurgen (pa3kc) operator pi4aa.

Reacties zijn gesloten.