Winnaar DKARS loting IC-7300 bekend

Gisterenavond werd onder grote belangstelling bij de Radio Club ’t Gooi in Hilversum door de DKARS een IC-7300 verloot onder één van de 500 inzenders van de laatste vragenronde van het DKARS radio amateurpanel. Onder toeziend oog van drie getuigen werd door DKARS-secretaris Peter de Graaf (PJ4NX / PA3CNX) de winnaar bekend. De Icom IC-7300 gaat naar Peter van Genderen (PD7PG) uit Veghel.

De DKARS-secretaris sprak de bezoekers in een kort openingswoord toe en was blij met de gastvrijheid van PI4RCG. “Het is een mooie club waar leden van meerdere verenigingen samen komen. Jullie beschikken over een erg mooi clubhuis. Ik zou willen dat er in iedere regio van Nederland dergelijke faciliteiten waren waar zendamateurs samen kunnen komen”.

Hoewel er veel belangstellenden aanwezig waren uit alle hoeken van het land, waaronder Zeeland, Apeldoorn, Grou, Medemblik, Den Haag en Amsterdam was de gelukkige winnaar zelf niet aanwezig. Vandaag werd hij door de secretaris benaderd en op de hoogte gesteld. Het goede nieuws: hij hoeft de set niet op te halen bij het secretariaat in Kralendijk (Bonaire). Deze wordt hem toegezonden door de Nederlandse leverancier.

Winnaar Peter (PD7PG) laat op Hamnieuws weten “DKARS heel hartelijk danken voor de prachtige IC 7300 die zij aan mij verloot hebben. ‘Alle’ YouTube filmpjes aan het bekijken voor alle mogelijkheden die de set biedt. En daar ben ik voorlopig nog niet mee klaar”. Op de knipoog richting Kralendijk haakt hij mooi in: “Ophalen op Bonaire……..is wel een goed excuus om er even tussenuit te gaan.”

4 antwoorden
 1. Juul
  Juul zegt:

  Kijk da’s leuk en ook mooi nieuws !
  Gefeliciteerd.
  En onze Peter (CNX) zal vandaag wel moeten wennen aan de regen hier………hi

 2. Peter van Genderen
  Peter van Genderen zegt:

  Ik wil DKARS heel hartelijk danken voor de prachtige IC 7300 die zij aan mij verloot hebben. “Alle” YouTube filmpjes aan het bekijken voor alle mogelijkheden die de set biedt. En daar ben ik voorlopig nog niet mee klaar. 😁👍
  PS. Ophalen op Bonaire……..is wel een goed excuus om er even tussenuit te gaan.

  73
  Peter
  PD7PG

Reacties zijn gesloten.