DKARS Magazine maart 2015

dkars-logoIn de nacht van vrijdag op zaterdag zal DKARS met de negende uitgave van haar magazine komen. Secretaris Peter de Graaf (PJ4NX) laat aan Hamnieuws weten dat donateurs het magazine reeds in de mailbox hebben ontvangen. Vrijdag op zaterdagnacht kunnen alle zendamateurs het magazine downloaden.

Deze uitgave van het digitale blad bevat 61 pagina’s. Downloaden is gratis en verspreiden wordt aangemoedigd door DKARS.

In de zevende uitgave onder andere aandacht aan deze onderwerpen:

  • De Nederlandse 10-Meter FM ronde
  • De bouw van HAMNET Nederland
  • Zendamateurisme en de “herintreder”
  • Vertical Dipole Array (VDA) antennas
  • We maken zelf een 130 Watt dummyload
  • Short DL6WU Yagi for 23cm
  • A modified K4EME 70cm pre-amp

Alles lezen en het magazine gratis per e-mail ontvangen kan door een e-mail te sturen aan het e-mail adres: magazine@dkars.nl.

Van de eindredacteur:

Deze maand weer een goed gevuld Magazine van maar liefst 61 pagina’s. Het gaat ons niet alleen om de ‘vulling’ maar ook om de variatie in het nieuwsaanbod en ook daarin zijn we deze maand weer goed geslaagd. Iedere maand weer komen er via de email weer veel reacties binnen waarin het ook echt gewaardeerd wordt dat die variatie er ook echt is “voor elk wat wils” is een veelgehoord compliment.

Maar mocht je toch nog iets structureel missen in ons Magazine, laat het gewoon even weten door de betreffende informatie gewoon op te sturen en als het goed is zal de volgende editie dan direct weer een stukje completer geworden zijn.

Naast de (echt) heel veel positieve opmerkingen die per email binnenkomen horen we ook dat we in ‘conversaties in het land en op de band’ vaak ook in positieve vorm onderwerp van gesprek zijn en dat doet ons natuurlijk ook goed. De Stichting DKARS heeft zichzelf het nodige ten doel gesteld (zie pagina 4) en wij hopen nu ook dat mensen na het horen van de verschillende positieve geluiden ons ook kunnen gaan steunen in de vorm van een donateurschap.

Besef dat, ook al vindt je alleen het blad al interessant, dit bij een minimum donateurbijdrage van € 9,95 per jaar, dus slechts op € 0,83 per editie komt! Echt een schijntje als je deze bedragen vergelijkt met andere bladen met hetzelfde thema!

Dus waardeer je de DKARS-doelen die we nastreven en het DKARS Magazine, wordt dan donateur!

Verder in het Magazine weer een aantal artikelen uit ‘eigen kring’ die zeer de moeite waard zijn, natuurlijk vergaren we artikelen van ‘all over the World’ maar het is ook echt leuk om ‘zelf de bron te zijn’. Al Googelend op het internet stuit ik al meer en meer op geciteerde bijdragen uit het Magazine. Ook verschijnt onze Magazine downloadlink op meer en meer websites in binnen– en buitenland en daardoor groeit het aantal mensen dat de maandelijkse mailing ontvangt ook erg goed.

Buiten het Magazine kan ik ook nog melden dat er achter de schermen hard gewerkt wordt aan de Dutch Kingdom Contest, de score software begint al vaste vorm te krijgen en wordt al grondig getest, binnenkort meer hierover….

Tot slot veel leesplezier toegewenst en heb je kopij, een mening, gevraagd of ongevraagd advies, dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via: magazine@dkars.nl.

73 de Peter de Graaf/PJ4NX/PA3CNX
Secretaris en eindredacteur.