HRD stopt met gratis downloads

HRD_logoVanaf 31 augustus a.s. zal de gratis versie van Ham Radio Deluxe, versie 5, niet meer te downloaden zijn. De ontwikkelaar heeft de ondersteuning voor deze versie gestopt en richt zich op de (betaalde) nieuwe versie. Wie nog met de Ham Radio Deluxe softwaresuite wil werken doet er goed aan de installatiebestanden voor die tijd te downloaden. De laatste versie uit de 5-serie heeft versienummer 5.24.38 en is in oktober vorig jaar uitgebracht. Downloaden kan op de archief pagina van de website van de softwareontwikkelaar.

3 antwoorden
 1. Fred
  Fred zegt:

  Voor veel mensen jammer, maar ik vond het een te zwaar en complex programma.

 2. Geert
  Geert zegt:

  Inderdaad,ik vond het ook een te zwaar en complex programma.
  MMSSTV,MMRTTY en MMVARI hebben mijn voorkeur.

 3. Gert
  Gert zegt:

  idd ik ga ook een alternatief zoeken, de begin versies vond ik ook overzichterlijker

Reacties zijn gesloten.