Nieuw onderkomen voor VERON Utrecht

VERON-Logo-NieuwDe VERON afdeling A08/Centrum (Utrecht) heeft een nieuw onderkomen gevonden. Gisterenavond gingen de leden akkoord met het voorstel van het bestuur tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering die gehouden werd op Fort de Gagel.
Eind vorig jaar leek de vereniging dakloos te worden. De vereniging zal medio dit jaar gaan verhuizen naar scouting groep PEKA aan de Daalseweg in Utrecht Zuilen. Begin maart zal het bestuur zaken contractueel afwikkelen.

Het bestuur heeft heel veel locaties bezocht, maar velen zijn afgevallen omdat deze te duur waren of niet centraal genoeg lagen. Bij de scouting groep was echter snel een goede match. “Op 6 februari kwam het verlossende telefoontje, dat in de vergadering van de overkoepelende groep besloten was akkoord te gaan met de verhuur van genoemde ruimten aan VERON Centrum”, zo laat de secretaris van de afdeling weten.

“Er staat ons nog heel wat werk te wachten, niet alleen op de nieuwe locatie, maar ook op de oude. Fort de Gagel moet eind juli, mogelijk eind augustus schoon worden opgeleverd”, vertelt voorzitter Michel (PA4MIC), die ieder lid dan ook oproept om mee te helpen en hand- en spandiensten te verrichten.

11 antwoorden
 1. Gerard Dalenoort
  Gerard Dalenoort zegt:

  Ik wens jullie daar namens De Benelux DX-Club Regio Twente alle goeds toe en ontzettend veel succes.hopelijk dat het een doorslaand succes zal worden namens GDa 3985 lid van de Benelux DX-Club Nederland,.

 2. Frank de Wilde
  Frank de Wilde zegt:

  Gefeliciteerd (y) , altijd lastig dit als vereniging/club voor elkaar te krijgen, zeker als je helaas na al die jaren noodgedwongen ergens moet vertrekken 🙁

 3. Marcel van Dijk (PA3AUV)
  Marcel van Dijk (PA3AUV) zegt:

  Een mooie match, waar beide partijen wel bij varen. Gefeliciteerd enne… nieuwe super locatie voor de JOTA 2016. Veel succes met de verhuizing toegewenst.

 4. Hans Smit
  Hans Smit zegt:

  Gefeliciteerd, wij weten hoe moeilijk het kan zijn om een andere locatie te vinden. Veel succes bij de scouting!

 5. Rob
  Rob zegt:

  Is er ook info over wat die locatie inhoudt? Alleen zaaltje+bar of ook de mogelijkheid voor een shack
  en antenne? En is dat dan permanent of alleen tijdens contesten ofzo?

 6. Thom PA9T
  Thom PA9T zegt:

  Hoi Rob,

  Ik zou zeggen: kom het met eigen ogen bekijken 😉

  Er is een zaal + bar + open haard + ruimte voor een shack + ruimte zat voor antennes. Een en ander is nu nog erg vers, dus meer nieuws komt gaandeweg wel.

Reacties zijn gesloten.