Tarief registratie blijft 31 euro in 2017

Het tarief voor registratiehouders blijft ook 31 euro in 2017. Dat laat Agentschap Telecom op haar website weten. Daarbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen maritieme registraties en radiozendamateurs. Beiden zijn ‘registratiehouder’ en betalen hetzelfde. Mensen die de registratie wensen te beëindigen kunnen dit voor 1 december doen. Meer informatie is te vinden op de website van Agentschap Telecom.

5 antwoorden
 1. PH4X
  PH4X zegt:

  Vandaag de brief ontvangen. Het goede nieuws: er zit nu ook een doorlopende machtiging bij om zaken in de toekomst makkelijker te laten verlopen. Het slechte nieuws: hoewel ik 6 weken geleden verhuist ben en mijn nieuwe adres in de GBA staat, is deze brief toch naar het oude adres verzonden. De doorstuurservice van de Post heeft hem gelukkig op het nieuwe adres afgeleverd.

  Het is niet de eerste keer dat het met verhuizen mis gaat. Enkele jaren geleden was ook een oud adres bekend van inmiddels 2 verhuizingen terug. Online is dit niet te wijzigen dus maar weer eens contact opnemen met de servicedesk van AT.

  • Rob
   Rob zegt:

   Je hebt toch wel het antenneregister ge-update hoop ik? Dat gaat natuurlijk ook niet vanzelf.

Reacties zijn gesloten.