Tarief verlenging ATOF verlaagd

AT_logoAgentschap Telecom heeft het tarief voor het verlengen van een Bijzondere Toestemming (ATOF), nodig voor onbemande stations zoals repeaters en D-star accesspoints, verlaagd naar 29 Euro. Eerder moet iedere drie jaar een nieuwe aanvraag gedaan worden en moesten de volledige kosten van 153 Euro betaald worden. De wens de tarieven te verlangen is voortgekomen uit het Amateur Overleg tussen Agentschap Telecom, de Veron en de VRZA.

Na onderzoek van de mogelijkheden is er vanaf nu de mogelijk om bij een verzoek voor een herverlening (…) het lage tarief van 29,- Euro in rekening te brengen. Van een herverlening is sprake als alles hetzelfde blijft, de technische parameters en de persoonsgegevens. Bij alle overige aanvragen voor onbemande stations ten behoeve van de amateurdienst is het tarief van 153,- Euro van toepassing.“, aldus secretaris George Petersen van Agentschap Telecom.

2 antwoorden
  1. pa3erp
    pa3erp zegt:

    De klachten over atof verlenging zjin niet het probleem, maar dat je voor elke wijzeging als amateur een gruwelijke 150 euro moet ophoesten.

Reacties zijn gesloten.