CQ-PA augustus 2015 beschikbaar

cqpa-logoSinds de VRZA uit kostenoogpunt moest stoppen met de papieren versie van haar ledenblad CQ-PA is een alternatief verschenen in de vorm van een besloten web-pagina. Veel leden vonden de ervaring van deze pagina echter onvolledig. Inmiddels is een nieuwe versie van een opgemaakte PDF beschikbaar. Ook voor niet-leden van de vereniging.

In het augustus nummer, dat op de website van de VRZA te downloaden is, wordt in het 20-pagina’s tellende nummer onder andere aandacht besteed aan:

  • Info over de VRZA N-F cursus
  • Diverse DX-pedities, Haarlem Jamborette
  • Historische Collectie Verbindingsdienst
  • Historische Collectie Verbindingsdienst

 

Beste vrza’ers,

Uw voorzitter schrijft dit nog vanaf het vakantieadres in het zuiden van het Duitse Zwarte Woud. Wanneer u deze CQ-PA onder ogen komt ben ik (helaas) als het goed is weer thuis aangekomen. Tot nu toe is het prachtig weer met hoge temperaturen tussen de 30 en 35 graden, volgens de voorspellingen houdt dit aan tot de dag van ons vertrek.

Qua hobby tijdens deze vakantie houden we het vrij rustig: alleen de ATAS120 mobiele HF antenne is mee. Toch doet deze antenne het leuk: Spanje en Ukraine zijn zeer hard, maar dat zal waarschijnlijk ook aan hun PA te danken zijn.

Het is duidelijk zomer. Dat is niet alleen te merken aan de temperaturen, die in Nederland onlangs tropische waarden bereikten,
maar ook aan de drukte voor het bestuur. Onlangs hebben we 2 nieuwe bestuursleden weten te vinden, waar ik natuurlijk zeer blij mee ben, zodat het bestuur weer even op adem kan komen.

Binnenkort is er de jaarlijkse ballonvossenjacht, een evenement bekend in binnen- en buitenland. De VRZA heeft vorig jaar de catering gesponsord, dit jaar gaan we iets meer betekenen. Houd uw cq-pa en de website van de ballonvossenjacht in de gaten.

Zoals eerder geschreven is er ook nog de DNAT eind augustus in Bad Bentheim. Kortom, in deze vakantieperiode is er genoeg te doen.

Namens het bestuur, 73,
Floris Wijnnobel PA1FW
Voorzitter VRZA

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!