CQ-PA februari 2017 beschikbaar

Sinds de VRZA uit kostenoogpunt moest stoppen met de papieren versie van haar ledenblad CQ-PA is een alternatief verschenen in de vorm van een besloten web-pagina. Veel leden vonden de ervaring van deze pagina echter onvolledig. Inmiddels is een nieuwe versie van een opgemaakte PDF beschikbaar. Ook voor niet-leden van de vereniging.

In het februari nummer dat voor leden te downloaden is, wordt in het 36-pagina’s tellende nummer onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen. Niet leden moeten twee weken wachten voordat de CQ-PA online komt te staan voor hen.

  • Van de voorzitter, Aankondiging ALV
  • Hulptroepen gezocht
  • Foute Examen Vragen door PA9JOO/P
  • 54e VRZA Radio Kampweek

Beste VRZA’ers,

Het jaar is weer op volle snelheid. Als bestuur betekent dat onder meer dat we ons voorbereiden op de komende Algemene Leden Vergadering op 8 april aanstaande. Net zoals voorgaande jaren zal deze plaatsvinden in Hotel De Witte Bergen te Eemnes, vlak naast de A1.

Naast de bekende onderwerpen zoals de begroting voor het komende jaar, zullen we ook aandacht geven aan onder andere de VRZA Radiokampweek en Stichting Scoop Hobbyfonds. De middagpresentatie tijdens de ALV van afgelopen jaar is ons als bestuur goed bevallen en we hopen dit jaar ook weer op een aangename vergadering.

De afgelopen 2 jaar zijn mij als voorzitter van onze mooie vereniging zeer goed bevallen en ik heb mij dan ook herkiesbaar gesteld. Ik hecht veel waarde aan uw mening als lid, dus ik hoop dat u massaal naar de ALV zult komen om uw stem te laten gelden over de koers van onze vereniging.

In het weekend van 11 en 12 februari jl. heeft de PACC contest plaatsgevonden. Op facebook heb ik de nodige foto’s voorbij zien komen. Ik ben benieuwd naar uw belevenissen, dus deel deze in de CQ-PA door uw verhaal te mailen aan de redactie: redactie@cq-pa.nl.

Natuurlijk is er de komende weken nog meer te beleven. Op 25 februari kunt u naar de 21e radiomarkt PI4NOV in ’t Harde, meer info op http://www.pi4nov.nl/ Op 1 maart worden er examens gehouden in Nieuwegein. Alle kandidaten alvast veel succes! In Rosmalen kunt u op 11 maart terecht voor de 42e Landelijke Radio Vlooienmarkt. Kijk voor meer info op http:// radiovlooienmarkt.nl/

73, Floris PA1FW
Voorzitter VRZA

2 antwoorden

Reacties zijn gesloten.