CQ-PA december 2016 beschikbaar

Sinds de VRZA uit kostenoogpunt moest stoppen met de papieren versie van haar ledenblad CQ-PA is een alternatief verschenen in de vorm van een besloten web-pagina. Veel leden vonden de ervaring van deze pagina echter onvolledig. Inmiddels is een nieuwe versie van een opgemaakte PDF beschikbaar. Ook voor niet-leden van de vereniging.

In het december nummer dat voor leden te downloaden is, wordt in het 28-pagina’s tellende nummer onder andere aandacht besteed aan de volgende onderwerpen. Niet leden moeten twee weken wachten voordat de CQ-PA online komt te staan voor hen.

 • Rosmalen 11 maart 2017
 • Foute Examen Vragen door PA9JOO/P
 • Hoera 70 MHz erbij
 • 94e Amateur overleg
 • Digital Radio DAB+

Beste VRZA’ers,

Het is inmiddels december geworden met de bijbehorende donkere dagen. Voor menig amateur ongetwijfeld een periode om extra veel tijd in de shack door te brengen en de koude buitenlucht te mijden. Het betekent natuurlijk ook dat Kerst eraan komt en dat we samen met onze familie en geliefden kunnen aftellen tot het nieuwe jaar. Het jaar 2016 is voorbij gevlogen en ik hoop van harte dat het ook voor u een geweldig jaar is geweest. Als voorzitter kan ik tevreden terugblikken op een geslaagd jaar.

Mochten de lampjes in de shack deze periode nog niet feestelijk genoeg zijn, dit jaar is ook de Gerbrandytoren in IJsselstein weer versierd als grootste kerstboom ‘ter wereld’, al zullen we daar tijdens de QSO’s via de aldaar aanwezige Hobbyscoop apparatuur weinig van merken. Misschien wel als ooit de camera voor PI6ATV zijn retour maakt…

Wie voor kerst nog snel wat onderdelen wil scoren kan op 18 december terecht op de 20e Radio en Techniekmarkt van PI4- KAR in Bladel of op de 4e NVHR dag met ruilbeurs in Driebergen. Voor een goed begin van 2017 kunt u op 14 januari naar de Heelweg Microwave meeting, waar u uw eigen (microwave) apparatuur professioneel kunt laten doormeten.

Alle leden, vrijwilligers en betrokkenen die zich voor onze mooie vereniging hebben ingezet dit jaar (en voorgaande jaren uiteraard), heel hartelijk bedankt en ik hoop we het komende jaar ook weer op u kunnen rekenen.

73, Floris PA1FW
Voorzitter VRZA

3 antwoorden
 1. andre
  andre zegt:

  Als je iets plaatst zou je dan ook wel een download link er bij willen plaatsen???

  • PH4X
   PH4X zegt:

   Leden hebben de link inmiddels in hun mailbox zitten. Niet-leden moeten twee weken wachten. Dan verschijnt de link op de website.

Reacties zijn gesloten.