‘N-herijking ter ondertekening bij de staatssecretaris’

Afgelopen week vond het Amateur Overleg plaats. Eén van de onderwerpen was het punt Novice Herijking. Over dit inmiddels langlopende dossier meldde Agentschap Telecom dat ‘de punten die door het AT zijn goedgekeurd in de nieuwe Regeling frequentiegebruik zijn opgenomen’. Inmiddels is een en ander naar de staatssecretaris verzonden ter ondertekening. De deelnemers van het Amateur Overleg hebben echter geen inzage gekregen in de stukken die zijn verzonden, zo valt te lezen in de speech van VERON-voorzitter Remy Denker (PA0AGF), die gehouden is tijdens de opening van de Virtuele verenigingsraad afgelopen weekend.

8 antwoorden
 1. Henk Rientjes
  Henk Rientjes zegt:

  en nu nog een harmonisatie voor de N in alle landen voor zover mogelijk

 2. Ad PB9E
  Ad PB9E zegt:

  wat als minister en staatssecretaris economische zaken duizenden berichten van radiozendamateurs krijgen ‘dat het beter moet “kunnen” , meer manschappen’

 3. PD3UTR
  PD3UTR zegt:

  Zo dat is goed nieuws, nu maar hopen dat mevr. M. Keyzer (CDA) snel haar pen kan vinden. En dan de tweede stap de Staatscourant. Zeg maar een herijking met een stappen plan. Er zou zomaar een boek hierover geschreven kunnen worden.

 4. Gottfried
  Gottfried zegt:

  En iedereen hier boven leest over het volgende heen, misschien wel het belangrijkste…………………….

  “De deelnemers van het Amateur Overleg hebben echter geen inzage gekregen in de stukken die zijn verzonden,”

Reacties zijn gesloten.