Oud VERON-voorzitter naar DKARS

dkars-logoOud VERON-voorzitter Dick Harms (PA2DW) neemt zitting in het DKARS-bestuur. Dat laat de belangenbehartiger weten aan Hamnieuws en is inmiddels ook te lezen in de laatste editie van haar Magazine dat vandaag aan donateurs verzonden is.

Harms was tussen 2005 en 2008 algemeen voorzitter van VERON, maar ook mede-oprichter en penningmeester van Stichting CAMRAS, de beheerder van de radiotelescoop in Dwingelo.

Overige belangstellenden kunnen het magazine vanaf vrijdagavond of zaterdagmorgen downloaden.

9 antwoorden
 1. Tonnie
  Tonnie zegt:

  dkars zegt van alles te gaan doen, maar je hoort helemaal niks van hun. vind het maar erg tegen vallen tot nou. hoopenlijk dat harms de boel wat kan aan zwengele.

 2. henk
  henk zegt:

  Ik hoop dat er velen zullen volgen. Er mag wel een frisse wind door zendamateur land.

 3. Adriaan PE2K
  Adriaan PE2K zegt:

  Zelf ken ik Dick uit de tijd dat ik in de VHF commissie zat van de VERON. Een zeer bekwaam iemand, die bruggen kan bouwen. Persoonlijk had ik hem liever terug gezien in het VERON bestuur.

 4. fre0n
  fre0n zegt:

  dkars heeft wel het meest interessante magazine, goed leesbare artikelen als je geen hele zender zelfbouwt.

  Het is alleen niet zo heel erg overzichtelijk, ze gebruiken een 2 kolommen design wat handig kan zijn in een papieren magazine, maar voor een PDF soms wat onhandig leest. Ook vind ik die ‘grootheidswaanzin’-plaatjes nogal ongepast, maar dat is mijn persoonlijke mening.

  Ondanks deze 2 kleine kritiekpuntjes lees ik het magazine graag en ben ik altijd blij als het linkje weer op mn digitale deurmat ploft. Ook de DKC in juni kijk ik naar uit, hopelijk wint die elk jaar een beetje aan polulariteit.

  Hopelijk kan Dick de stichting een duidelijke koers en vooral een duidelijke identiteit geven, want dat lijkt soms wel een beetje te ontbreken, ze lijken soms een beetje zoekend.

 5. Juul
  Juul zegt:

  Ik ben wel blij met het “toetreden” van Dick.
  Koot en Bie zouden zeggen;”Een bekwame Man…………………….”

Reacties zijn gesloten.