Overname van radioamateurshop.nl

reparatieDe website radioamateurshop.nl is onlangs overgenomen. De nieuwe eigenaar is Leo Duursma (PA0LMD) van het bedrijf Ledro B.V. Hij zal zich bezig houden met reparaties van diverse zendapparatuur. Oude eigenaar Rob (PA3ERY) moet vanwege privé omstandigheden stoppen. Daarbij is ook een samenwerking met Marcus Sehlhoff (PA2DB) van Hamshop.nl ontstaan.

Leo is een vakkundige reparateur die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend. Al sinds jaren herstelde hij al apparatuur welke niet meer onder de garantie van de fabrikant viel. Uiteindelijk was er een overeenkomst tussen Yaesu, Hamshop en Ledro waardoor zelfs onder fabrieksgarantie vallende apparatuur door Ledro  herstelt mocht worden met behoud van garantie.

“Het voordeel was voor de klant want de reparatietijd was via deze wijze aanzienlijk korter en er waren minder verzendingen van kostbare apparatuur. Bovendien staan wij rechtstreeks in contact met Yaesu en Icom servicecenters waardoor backup is gegarandeerd.”, zo schrijft Marcus Sehlhoff op Hamshop.nl.

2 antwoorden
 1. K. Kuipers
  K. Kuipers zegt:

  Geachte MW,

  Ik ben in het bezit van een Kenwood TS 430. Deze vertoont wat kuren. Zelf ben ik niet in staat dit te verhelpen.
  Graag uw reactie.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Plaats een reactie. Gebruik daarbij je roepletters in het Naam veld!