PA0GMM 45 jaar bestuurslid VERON

Gisteren hield de VERON haar jaarlijkse VerenigingsRaad. Daarbij werd stilgestaan bij het 45-jarig lidmaatschap van het hoofdbestuur door Guido van den Berg (PA0GMM). In de toespraak van de Algemeen Voorzitter werden lovende woorden gesproken over deze tijd. “Guido heeft zich gedurende al die jaren veel amateurs gesteund bij juridische zaken.”. Binnen de VERON “bewaakt ook dat besluiten die binnen de VERON worden genomen, niet in strijd zijn met de statuten en wet- en regelgeving.”

Zin om te stoppen heeft Guido niet, zo merkt de Algemeen Voorzitter op. “Guido voelt dat hij nog een nuttige bijdrage kan leveren voor de VERON en voor de amateurgemeenschap. Dat is de reden waarom hij aanblijft als HB lid.”. Het ziet er naar uit dat er over 5 jaar een nieuwe huldiging zal plaatsvinden.

De toespraak van de Algemeen Voorzitter is op de VERON-website te lezen.

12 antwoorden
 1. Eric-Jan
  Eric-Jan zegt:

  Goed lezen Marco: Guido heeft jaren amateurs (onder andere jou) inderdaad op persoonlijke titel met veel gratis inzet gesteund. (punt) Dan: Binnen de VERON heeft hij etc.

 2. Jean-Paul PA9X
  Jean-Paul PA9X zegt:

  Beste PJ,
  Ik begrijp uit je reactie dat je “vernieuwing” wil. Waarom heb jij je niet als kandidaat voor het HB aangemeld toen vorig jaar al bekend was dat mijn positie in het HB vacant werd? Zo te lezen aan de lengte van je reactie heb je tijd genoeg voor een functie binnen het HB.
  Overigens erg flauw om hier anoniem te reageren.

  • Peet
   Peet zegt:

   Leuk dat je je in wilt zetten voor de mede-zendamateur Arie-Jan! Je stelt je naar ik aanneem kandidaat voor één van de openstaande vacatures van de verenigingen/stichtingen? Of als je al in één van de besturen zit: hopelijk vind je dan een opvolger want anders zit je er misschien ook langer dan je in gedachten had. Als je de al maanden openstaande vacature voor voorzitter bij DKARS wilt bekleden ben je er tenminste zeker van dat het niet langer duurt dan 4 jaar. Liever geen voorzitter dan eentje die er langer zit.

  • Robert van Houten
   Robert van Houten zegt:

   Nee. Veel te lang. Er zijn toch meer leden die een bestuursfunctie kunnen vervullen?
   Het zou eigenlijk bij maximaal twee periodes van 4 jaar moeten blijven. Vers bloed. En de ervaringen kun je ook doorgeven aan een nieuw bestuurslid.

 3. PH4X
  PH4X zegt:

  Gesnoeid in de comments. PJ en heren VERON-bestuurders, zoek elkaar even op om jullie persoonlijke frustratie op te lossen. Maar dan wel graag buiten de comments hier.

Reacties zijn gesloten.