50e Veron Pinkster Kamp gaat door

VERON-vlagEnige tijd geleden werd Koos (PA3BJV) onaangenaam verrast. De organisator van het Veron Pinkster Kamp werd geconfronteerd met een faillissement van de camping waar het jaarlijkse VERON evenement gehouden wordt.

Niet zomaar een kamp, maar dit jaar zou de 50e editie plaatsvinden. Na contact gehad te hebben met de curator werden zaken er niet duidelijker op. Zou dit een tegenslag zijn op het laatste jaar dat Koos zich met de organisatie bezig houdt?

Koos zelf heeft inmiddels de nodige ervaring. Liefst 25 jaar houdt hij zich bezig met de organisatie van dit jaarlijkse evenement voor VERON-leden. Dit jaar stopt Koos op op zijn hoogtepunt. Volgens jaar zal de organisatie door zijn opvolger gedaan worden.
Een dergelijke tegenslag als in 2015 heeft Koos echter nog nooit gehad. Enkele weken voor het evenement te horen krijgen dat de camping failliet verklaard is.

Momenteel wordt overlegd met de curator of het VPK op de vertrouwde locatie door kan gaan. Een en ander is afhankelijk van een koper. Mocht dat niet zo zijn,d an zal uitgekeken worden naar een nieuwe locatie.

Meer informatie over het VPK is te vinden op de website: veronpinksterkamp.nl.

3 antwoorden
  1. willem
    willem zegt:

    Ja volgens mij is het allemaal weer geregeld. Top! Vind het ook wel weer eens leuk een andere camping.

Reacties zijn gesloten.