PI4AA stopt met uitzenden

VERON-vlagWe schreven er al eerder over. De huidige vrijwilligers van radio PI4AA, de verenigingszender van de VERON, stoppen binnenkort. Zij hebben een oproep gedaan om een nieuwe crew te vinden. Dit lijkt niet gelukt, getuige het bericht op de website van de vereniging. Via een noodoproep wordt gepoogd alsnog nieuwe vrijwilligers te vinden die een maandelijkse uitzending kunnen verzorgen. Lukt dit niet, dan zal de uitzending van 12 december a.s. vooralsnog de laatste zijn.

“Ben jij lid van een van die afdelingen waar regelmatig een levendige afdelingsronde gehouden wordt? Misschien willen jullie dan de microfoon van PI4AA overnemen voor enkele jaren. Lijkt je het niet fantastisch om een landelijke ronde te verzorgen! De wijze waarop dat gebeurt kun je zelf bepalen. De verschillende teams die in het verleden PI4AA verzorgden hebben dat allemaal in een eigen stijl gedaan. Vernieuwing is van harte welkom.”.  zo valt te lezen op de website.

Meer informatie is te vinden op de website van de VERON.

3 antwoorden
  1. Subelack Henk
    Subelack Henk zegt:

    Kan PI4AA en PI4VRZ/A niet samen gaan dat zou een goede start zijn voor de samenwerking in de toekomst wand wij praten over dezelfde hobby

Reacties zijn gesloten.