Programma 56e Dag voor de RadioAmateur

Op zaterdag 5 november 2016 organiseert VERON voor de 56e keer de Dag voor de RadioAmateur (DvdRA). De dag zal dit jaar wederom plaats vinden in de Americahal te Apeldoorn. De dag begint om 09.30 uur en duurt tot 17.00 uur. De kaartverkoop beginteen half uur eerder. Kaarten kosten € 9,- en VERON-leden betalen op vertoon van hun lidmaatschapsbewijs € 8,-. Bezoekers tot en met 16 jaar hebben gratis toegang.

Naast de radiobeurs waar handelaren en particulieren hun waar aanbieden zijn er ook diverse lezingen in de zalen boven het ‘marktplein’. Zo houdt Ben Witvliet (PE5B) om 11.45 uur een lezing over ”Near Vertical Incidence Skywave (NVIS) onderzoek, antennes en propagatie”, een onderwerp waarop hij enkele maanden geleden gepromoveerd is. Om 13.00 uur houden de dames van PI4YLC een lezing met het onderwerp ”Proud 2B PI4YLC”, gevolgd door een lezing van Bas de Jong (PE1JPD) over zijn 23cm FM zelfbouwtransceiver.

Naast de beurs en lezingen is er natuurlijk ook weer het Jeugdplein, waarbij de jongere bezoekers zich kunnen vermaken door zelf een schakeling in elkaar te bouwen. Daarnaast zullen diverse VERON commissies en zelfstandige verenigingen zich op de beurs presenteren en vindt de Morse Challenge (voorheen: Vonkenboerwedstrijd) plaats. Ook is er dit jaar weer een zelfbouwtentoonstelling.

Meer informatie: www.veron.nl.

2 antwoorden
    • Rob
      Rob zegt:

      Neem een douche, was je kleren eens een keer als je dat afgelopen maand nog niet gedaan had, enz.

Reacties zijn gesloten.